Ingredients:
-2 eggs
-Sugar
-Unsalted butter
-Lemons
- Salt
-Ground almonds
- Pastry shop
-Yeast
-Ground cinnamon
-Oil or sunflower oil
-Sugar.
preparation:
1-Put to melt the butter in the microwave, add the juice of a lemon and
-2 eggs
-Sugar
-Unsalted butter
-Lemons
- Salt
-Ground almonds
- Pastry shop
-Yeast
-Ground cinnamon
-Oil or sunflower oil
-Sugar.
preparation:
1-Put to melt the butter in the microwave, add the juice of a lemon and
let it cool a bit.
2-Beat the 2 eggs with the sugar until it is snow-colored, add the melted butter and
2-Beat the 2 eggs with the sugar until it is snow-colored, add the melted butter and
beat again.
3-In a separate bowl mix the ground almonds, flour, salt, cinnamon and yeast.
4-Time to beat the two mixtures together, take to the refrigerator for 30 minutes.
6-Shape balls and fry in plenty of oil for about 5 minutes over medium heat.
5-Take them on a tray with kitchen paper on top, in a bowl mix sugar with a
3-In a separate bowl mix the ground almonds, flour, salt, cinnamon and yeast.
4-Time to beat the two mixtures together, take to the refrigerator for 30 minutes.
6-Shape balls and fry in plenty of oil for about 5 minutes over medium heat.
5-Take them on a tray with kitchen paper on top, in a bowl mix sugar with a
little cinnamon
and sprinkle over the fritters.
Remove each unit by letting the oil drain on the absorbent paper. Finish by coating
Remove each unit by letting the oil drain on the absorbent paper. Finish by coating
the fritters in the sugar or mixing with icing sugar.
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-2 Eier
-Zucker
-Ungesalzene butter
-Zitronen
- Salz
- Gemahlene Mandeln
- Konditorei
-Hefe
- Gemahlener Zimt
- Öl oder Sonnenblumenöl
-Zucker.
Vorbereitung:
1-Setzen Sie die butter in der Mikrowelle Schmelzen, fügen Sie den Saft einer Zitrone und
lass es ein bisschen abkühlen.
2-Schlagen Sie die 2 Eier mit dem Zucker, bis es schneefarben ist, fügen Sie die geschmolzene butter und
wieder schlagen.
3-in einer separaten Schüssel die gemahlenen Mandeln, Mehl, Salz, Zimt und Hefe mischen.
4-Zeit, um die beiden Mischungen zusammen zu schlagen, nehmen Sie für 30 Minuten in den Kühlschrank.
6-Form Kugeln und braten in viel öl für etwa 5 Minuten bei mittlerer Hitze.
5-Nehmen Sie Sie auf ein Tablett mit Küchenpapier oben, in einer Schüssel Zucker mit einem
wenig Zimt
und über die Krapfen streuen.
Entfernen Sie jede Einheit, indem Sie das öl auf dem saugfähigen Papier abtropfen lassen. Finish-Beschichtung
die Krapfen in den Zucker oder mischen mit Puderzucker.
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